Η Γη Της Ελιάς spoiler Επεισόδια: Φίλιππος και Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, η Χάιδω προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται ο γιος της. Εκείνος δε της απαντάει, καθώς τρέχει να προστατεύσει την Βασιλική. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με την Χάιδω και την Αρετή να καταρρέουν.

 

Το νέο τρέιλερ της σειράς κυκλοφόρησε και κατάφερε να μας καθηλώσει, ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα! Ο Φίλιππος και η Βασιλική θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο στην γη της ελιάς, με την απαγωγή αυτή να σοκάρει το κοινό.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος ουρλιάζουν, μάχονται να σωθούν, όμως η απαγωγή τους είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την φρικτή εγκληματική ενέργεια και ποιος είναι ο σκοπός του;

Είναι, όμως, εκείνος που κρύβεται πίσω από την απαγωγή των παιδιών; Μήπως οι πιέσεις του Στάθη και ο έλεγχος που άσκησε στον ξάδελφό του τον έκαναν να θέλει να τον προειδοποιήσει, χτυπώντας τον εκεί που πονάει!

Μήπως η απαγωγή αυτή αφορά μόνον τη Βασιλική και όχι τον Φίλιππο; Όλα ανατρέπονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Όπως όλα δείχνουν, το κύκλωμα του Δημοσθένη θερίζει. Μετά τον θάνατο του Δημήτρη, ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας βάζει σε μπελάδες τους πρωταγωνιστές. Όλοι στη Μάνη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό, με τον Δημοσθένη Καπερνάρο να αδιαφορεί για τις συνέπειες.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος Επεισόδια: Έτσι θα ξεκινήσουν να βλέπονται Αργυρώ και Αστέρης!

Άπιστος spoiler Επεισόδια: Ασιγιά και Ντερίν γίνονται φίλες – Ο Βολκάν χάνει τα πάντα