Η Γη Της Ελιάς 5/10/23: Ο Κουράκος την πιέζει και ομολογεί το έγκλημα

Στον διάδρομο του νοσοκομείου, ο Μάνος, παρασυρόμενος από το βάρος της συναισθηματικής του φόρτισης, ξέσπα σε δάκρυα. Το τηλέφωνο στο χέρι του άναβει, καλώντας την Ιουλία, για να της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος έχει άλλες ανησυχίες. Απαιτεί να μεταφερθεί ο Παναγιώτης Λυκογιάννης και η πρώην σύζυγός του, Ελένη Κατσιάκου, σε διαφορετικά γραφεία, καθώς ανέκυπταν ερωτήματα που απαιτούσαν απαντήσεις.

Λίγο αργότερα, καθώς η Μαρίνα αρχίζει να συνέρχεται από τη νάρκωση, ο Μάνος καλείται να αντιμετωπίσει τη σύζυγό του και να της αποκαλύψει την αλήθεια. Πίσω στο αστυνομικό τμήμα, ο Κουράκος ασκεί πίεση στην Ελένη για να αποκαλύψει τα γεγονότα πίσω από την τραγωδία.

Καθώς όλα αυτά εκτυλίσσονται, η Ιουλία επιτέλους εντοπίζει τον Ισίδωρο στο τηλέφωνο και τον ενημερώνει για τον απότοκο της τραγωδίας που συμβαίνει στην οικογένειά τους. Την επόμενη μέρα, ο Κουράκος επαναλαμβάνει την πίεση στην Ελένη, και εκείνη τελικά ομολογεί το έγκλημα που είχε διαπράξει. Παράλληλα, ο Ισίδωρος φτάνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να στηρίξει τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της για όσα έχουν συμβεί.

Πίσω στον ελαιώνα, ο Σωτήρης πλησιάζει τον Μιλτιάδη με την πρόθεση να σχεδιάσουν την εξόντωση των Στεφανέων. Ωστόσο, ο Μιλτιάδης καθιστά σαφές ότι οι σκοτεινές προθέσεις δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος αναλαμβάνει τον πιο δύσκολο ρόλο: να ενημερώσει τη μικρή Αγγελική για τον τραγικό χαμό του αδελφού της, προκαλώντας βαθιά θλίψη και στεναχώρια σε όλη την οικογένεια.

Latest

Ράκος ο Αντώνης Κανάκης: «Ένας πραγματικός λεβέντης» – Ο ξαφνικός θάνατος που τον βύθισε στο πένθος

Ιβάνα Κνολ: Κάνει γυμναστική και μας… σερβίρει το στήθος της στο «πιάτο» (ΦΩΤΟ)