Μαρία Μπεκατώρου: Πιο όμορφη από ποτέ

Πιο όμορφη από ποτέ!

«Πέρυσι το καλοκαίρι δεν μου άρεσα με το μαγιό και γενικά αισθανόμουν λίγο περίεργα. Στη θάλασσα με κοίταγαν και αισθανόμουν κάπως»

Με καλή διάθεση, όπως πάντα, εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τα κιλά που έχασε, πότε ξεκίνησε την προσπάθεια και ποιο ήταν το κίνητρο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του “Your Face Sounds Familiar” μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την απώλεια των κιλών, για την πρεμιέρα του YFSF, ενώ σχολίασε και το θέμα της επικαιρότητας με τις καταγγελίες.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει 11 κιλά μέσα σε περίπου έξι μήνες, κάνοντας μόνη της διατροφή: «Έχασα 11 κιλά. Ξεκίνησα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και λίγο πριν από τον Ιούνιο τα είχα χάσει. Το έκανα μόνη μου. Ποτέ δεν είχα θέμα με την εικόνα μου αλλά και για τη δουλειά τώρα είναι πιο ωραία. Τώρα μου κάνουν όλα τα ρούχα, γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Ήμουν ωραία και τότε, αλλά το έβαλα στο μυαλό μου, το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα.

Πέρυσι το καλοκαίρι δεν μου άρεσα με το μαγιό και γενικά αισθανόμουν λίγο περίεργα. Στη θάλασσα με κοίταγαν και αισθανόμουν κάπως. Ήταν και μία φάση που ήθελα να κάνω και κάτι άλλο. Και το έκανα! Μου αρέσει τώρα όπως είμαι. Μου βγάζω το καπέλο που το κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Τώρα δεν τρώω τηγανιτά και γλυκά ελάχιστα. Αντί για γλυκό θα φάω λίγο χαλβά».

Με αφορμή την επικαιρότητα, η Μαρία Μπεκατώρου έκανε το δικό της σχόλιο για τις καταγγελίες που έχουν κλονίσει το χώρο του θεάτρου: «Κοίτα τι τροπή πήρε όλο αυτό! Ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου και είμαστε σε μια σημαντική μέρα που οι άνθρωποι που έχουν υποστεί βία μπορούν να πάνε να μιλήσουν. Το οφείλουν και στην κοινωνία και στους εαυτούς τους. Να μην φοβούνται! Κάθε μορφή βίας είναι όχι απλά απαγορευτική αλλά πρέπει να τιμωρείται. Σήμερα νιώθω αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποστεί όλα αυτά ότι έχει αγαλλιάσει η ψυχή τους».

(Φωτογραφία instagram)

Λιγνάδης, Φιλιππίδης, Στραβοπόδης: Οι συνεργασίες, οι φιλίες και οι περίεργες συμπτώσεις

Η Lady Gaga δίνει αμοιβή 500.000 δολαρίων σε όποιον επιστρέψει τα δύο σκυλάκια της