Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη: Όχι εκδίκηση, αλλά αξιοπρέπεια

Αντιδράσεις και η συμπεριφορά ενός ανθρώπου σε μια συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι πάντα εύκολο να εξηγηθούν. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε την άποψή της στο Πρωινό Σου Σου στο OPEN. Εκφράζοντας υποστήριξη τόσο προς τον τραγουδιστή όσο και προς την youtuber, η Ελένη Τσολάκη τονίζει ότι οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά ενός ατόμου δεν έχουν πάντα εύκολη εξήγηση.

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρει ότι η κατάσταση μεταξύ των δύο ατόμων μπορεί να είναι επιπόλαια και να έχουν ξεδιάντροπες συμπεριφορές, κάτι που δυσκολεύει την επανασύνδεση και την επίλυση των προβλημάτων. Ο χρήσης του χρόνου και η ψυχραιμία είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της αλήθειας και την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων προβλημάτων.

Τέλος, η Ελένη Τσολάκη επισημαίνει τη σημασία να δοθεί αρκετός χρόνος και στο κορίτσι που υποστηρίζει ότι έχει υποφέρει από κακοποίηση, καθώς οι αντιδράσεις της μπορεί να είναι αποτέλεσμα του φόβου και της αναστάτωσης που έχει βιώσει. Είναι σημαντικό να δοθεί χρόνος για να αντιμετωπιστούν οι συναισθηματικές αντιφάσεις και να επιλυθούν τα προβλήματα με σοβαρότητα και σεβασμό.

Written by admin

Η σοβαρή διένεξη στη συνέντευξη με την Ειρήνη Νικολοπούλου

Η Sydney Sweeney κέρδισε το… βραβείο της πιο sexy παρουσίας στα Όσκαρ