Η σοβαρή διένεξη στη συνέντευξη με την Ειρήνη Νικολοπούλου

«Το λες ως αστείο μετά από 31 χρόνια, αλλά δεν ήταν καθόλου», λέει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στη στήλη “Μυστικές Ιστορίες” της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της και αποκάλυψε μια απρόσμενη εμπειρία που είχε με τον Γιάσερ Αραφάτ.

Σχολιάζοντας το παρελθόν της, ανέφερε περιστατικά που την άφησαν άφωνη. “Είχα φέρει στο νυχτερινό δελτίο την τέσσερα χρονών κόρη μου, η οποία μόλις μπήκε στο στούντιο και ξεκίνησε να βήχει. Σε μια εκπομπή πρωτοχρονιάς φορούσα μια τουαλέτα του Ασλάνη και ξαφνικά σκίστηκε από πάνω μέχρι κάτω, ενώ χόρευα στη σκηνή”, είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου με χιούμορ.

Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή εμπειρία που ανέφερε ήταν αυτή με τη συνέντευξη που πήρε από τον Γιάσερ Αραφάτ. “Ήμασταν στην Τύνιδα το 1992 και θα έπαιρνα μια συνέντευξη από τον Αραφάτ. Ξαφνικά, με προειδοποίησαν από τον υπεύθυνο τύπου του ότι έπρεπε να φύγουμε αμέσως και να πάμε για τη συνέντευξη, χωρίς κανένα άλλο σημάδι προειδοποίησης. Η συνέντευξη έγινε με προσοχή και με τα όπλα πάνω μας, ώσπου ο Αραφάτ με κέρασε ένα υπέροχο σακάκι με κεντήματα, αφήνοντάς με άφωνη”, ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου έκλεισε την εμπειρία της με μια ακόμα ανέκδοτη περιπέτεια: “Στην τηλεόραση δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα. Έχω κάνει από όλα, από την κάμερα ως τον φωτισμό. Ακόμα και ως μακιγιέζ των προέδρων της Γαλλίας και της Ισπανίας. Και μια φορά ήμουν στο Χόλιγουντ με ξένο κάμεραμαν, όταν ξαφνικά είδα τον Άντονι Κουίν μπροστά μου”.

Με χιούμορ και αυθεντικότητα, η Ειρήνη Νικολοπούλου μοιράστηκε με το κοινό τις αναπόφευκτες ανατροπές και τις απρόσμενες στιγμές που τη σημάδεψαν κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας. Μετά από 31 χρόνια, οι αναμνήσεις αυτές παραμένουν ζωντανές και δείχνουν την πολυσχιδή φύση του χώρου της δημοσιογραφίας.

Written by admin

Η Σήλια Κριθαριώτη στα Όσκαρ – Ποιες διάσημες έντυσε

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για τον Άρη Μακρή και την Άννα Μαρία Βέλλη: Όχι εκδίκηση, αλλά αξιοπρέπεια