Η Demy μίλησε για το OCD: Η ψυχική πάθηση που αντιμετωπίζει και προσπαθεί να θεραπεύσει

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως από μικρό παιδί πάσχει από την ψυχική νόσο «OCD», αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες αυτής της πάθησής της, αλλά και στον σύντροφό της και πως το αντιμετωπίζει.
«Έχω από παιδάκι OCD (Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Obsessive–compulsive disorder είναι στα αγγλικά. Έχω εμμονή με κάποια πράγματα. Να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Αυτό το έχω από παιδάκι. Κυρίως το βράδυ με πιάνει για κάποιον περίεργο λόγο…

Ο σύντροφός μου το ξέρει, αλλά επειδή κοιμάται πρώτος δεν τα βλέπει αυτά που συμβαίνουν. Έχω συγκεκριμένο τρόπο που σβήνω το λαμπατέρ, τον τρόπο που πρέπει να είναι τα παπούτσια πριν κοιμηθώ. Συγκεκριμένα πράγματα. Τα πράγματα στο κομοδίνο να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Είναι συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν λογική μεταξύ τους. Αν δεν το έχεις βιώσει δε μπορείς να το καταλάβεις.

Κάνω ψυχοθεραπεία, ασχολούμαστε με την πηγή. Γιατί αυτό είναι άγχος και φοβίες. Το έχω από πάρα πολύ μικρή. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα φοβίες και αγχωνόμουν. Δεν άρχισα να το ψάχνω να το λύσω από μικρή. Έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Οι γονείς μου είναι μια γενιά που δεν τα έχει ψάξει αυτά τα θέματα», περιέγραψε η Demy.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Demy:
«Έχω εμμονή με κάποια πράγματα»

Δες το παρακάτω video

Βεβαίωση μετακίνησης: Από 19 Φεβρουαρίου οι αλλαγές λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια

Survivor Spoiler διαρροή 17/2: Αυτός θα αποχωρίσει απόψε!