Η Δέσποινα Βανδή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και τα ΧΩΝΕΙ στον Νότη Σφακιανάκη

Η Δέσποινα Βανδή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και τα ΧΩΝΕΙ στον Νότη Σφακιανάκη “Βγαίνει και χειραγωγεί…” Η Δέσποινα Βανδή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και τα ΧΩΝΕΙ στον Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης και η ομοφοβία

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Ερωτώμενη για τις απόψεις του Νότη Σφακιανάκη που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας τους είπε: «Το να έχει κάποιος απόψεις που δεν συνάδουν με τις δικές μου θα με οδηγούσε απλώς στο να μην συναναστρέφομαι μαζί του. Το να βγαίνει όμως και να χειραγωγεί και να επηρεάζει κόσμο αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να μην συνεργαστώ μαζί του.

Εβελίνα Παπούλια: Η αποκάλυψη της για τη Δέσποινα Βανδή

Μίλησε όμως και για την ομοφοβία: «Έχω δει ομοφοβικές αντιδράσεις ακόμη και σε ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι. Ειδικά με ένα άτομο, ήταν τόσο σοκαριστικό για μένα γιατί τυχαίνει να θεωρείται και gay idol – αν στέκει αυτός ο όρος.

ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Είναι ένα πολύ προβεβλημένο άτομο, με το οποίο μιλούσαμε κάποια στιγμή στο σπίτι και έπαθα σοκ, όταν μου είπε: “Προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά παρά να γίνει π@@@της”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έφτασε στα αυτιά μου. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας “από τα ναρκωτικά μπορείς να απαλλαγείς”. Φυσικά και διαπληκτιστήκαμε αλλά μου είχε πέσει το σαγόνι»

Παίκτρια του τούρκικου Survivor ερμήνευσε Δέσποινα Βανδή στο πάρτι της ένωσης

. Η Δέσποινα Βανδή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και τα ΧΩΝΕΙ στον Νότη Σφακιανάκη “Βγαίνει και χειραγωγεί…” – -.

Share0

Σοφία Μαριόλα: Γενέθλια χωρίς τον Στράτο

Δέσποινα Βανδή: «Έπαθα σοκ! Έχω δει ομοφοβικές αντιδράσεις σε άτομο που θεωρείται gay idol»