Η απόπειρα αυτοκτονίας του Γιώργου Παπαδόπουλου στην Κατεχάκη

Νόμιζα ότι παθαίνω τα πάντα, ας μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα” εκμυστηρεύτηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσιεύοντας ένα σύντομο απόσπασμα στα social media. Μια αποκάλυψη που αφορά στις κρίσεις πανικού που προσπαθεί ο Κύπριος καλλιτέχνης να διαχειριστεί αρκετά χρόνια τώρα.
Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από πολύ μικρός είχα κρίσεις πανικού. Μέχρι και σήμερα. Όχι τόσο έντονες σήμερα, έχω βρει έναν τρόπο και τις διαχειρίζομαι μόνος μου, χωρίς να έχω ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Το 2012 είχα τη μεγαλύτερη κρίση πανικού που έχω ζήσει μέχρι σήμερα».
«Ήμουν σε ένα ταξί στην οδό Κατεχάκη στην Αθήνα και νόμιζα ότι παθαίνω τα πάντα. Ας μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα. Κατέβηκα από το ταξί, ξάπλωσα στον δρόμο και ήμουν έτοιμος για… φιλάκια! Κατέληξα στο νοσοκομείο, έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός μου είπε ότι ήταν απλά μια κρίση πανικού».

«Απλό όμως δεν είναι, γιατί όποιος περνάει κρίσεις πανικού ξέρει τι εννοώ. Προσπαθώ να το λύσω χρόνια και εύχομαι σε όσους συμπάσχουν υπομονή και ψυχραιμία» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στη νέα του ανάρτηση στα social media.

Written by admin

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει την “ανόητη” σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Συναρπαστική συνάντηση: Καρχαρίας στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ