Η απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου: Γιατί είναι σημαντικό να κόψουμε τις σχέσεις μας με ορισμένους

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και για τη φετινή συμμετοχή της Eurovision. Συμμετείχε σε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε σε θέματα όπως η φωνητική ικανότητα των τραγουδιστών, οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και οι συνεργασίες της ελληνικής μουσικής σκηνής με την τραπ μουσική.

Αναφερόμενος στη Eurovision, δήλωσε πως έχει δει «μαγειρέματα» στη βαθμολογία, καθώς πλήρωσε τα συνέπεια των προηγούμενων ετών. Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του η Μαρίνα Σάττι να φέρει το κύπελλο της Eurovision, αλλά εξαρτάται από τις επενδύσεις της ΕΡΤ.

Σχετικά με τη συνεργασία της ελληνικής μουσικής σκηνής με την τραπ μουσική, εξήγησε πως η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται μόνο για εμπορικούς λόγους και πως οι μεγάλοι τραγουδιστές δεν θα νιώθουν υπερήφανοι από αυτές τις συνεργασίες. Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, παρά τις μουσικές της ικανότητες. Συμπέρασμα, είναι ότι ο μουσικός κόσμος είναι γεμάτος πολλές αντιθέσεις και συγκρούσεις, αλλά και στιγμές συνεργασίας και δημιουργίας.

Written by admin

Αποκλειστικό: Απροσδόκητη αποχώρηση στο Survivor – Έκπληξη στο ριάλιτι επιβίωσης

Απογοητευμένοι με την αποχώρηση του James Καφετζή στο Survivor – Η αντίδραση του Γκιουλέκα