Απογοητευμένοι με την αποχώρηση του James Καφετζή στο Survivor – Η αντίδραση του Γκιουλέκα

Δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα, ξύπνησα και δεν είχα ένα κίνητρο για να κινηθώ και να σηκωθώ” ομολογεί ο παίκτης του Survivor.

Όλη η Ελλάδα μιλάει αυτές τις μέρες για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση μετά την αποχώρηση του συμπαίκτη τους.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, που είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Τζέιμς, εξέφρασε τη θλίψη του λέγοντας: “Έφυγε ο Τζέιμς και ξενέρωσα προφανώς πάρα πολύ, χάλια. Το Survivor τώρα, τι να πω… Είναι σαν να βάλεις τον Γιάννη Περπατάρη στο Survivor! Είναι σαν να έχεις παίξει έναν αγώνα και να χάνεις 3-0 στο 8ο λεπτό! Είναι σαν να πας να δεις μια ταινία και να μην έχει υπότιτλους”.

Συνεχίζοντας, δήλωσε: “Δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα, είναι η αλήθεια. Ξύπνησα και δεν είχα ένα κίνητρο για να κινηθώ, να σηκωθώ. Τώρα ψάχνουμε το νόημα και το κίνητρο. Η απουσία του Τζέιμς θα μας επηρεάσει σε όλα τα επίπεδα, τόσο στον αγώνα όσο και στην καθημερινότητα του νησιού. Όλοι ξενερώσαμε με την αποχώρησή του”.

Το Survivor συνεχίζεται με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις. Οι παίκτες πρέπει τώρα να βρουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τον αγώνα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η αποχώρηση του Τζέιμς άφησε ένα κενό που οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να γεμίσουν με αγωνιστικότητα και αλληλεγγύη.

Written by admin

Η απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου: Γιατί είναι σημαντικό να κόψουμε τις σχέσεις μας με ορισμένους

Η αποτοξίνωση μετά την αντιμετώπιση του καρκίνου: Η εμπειρία του Στέφανου Κορκολή