Η απαράδεκτη συμπεριφορά κατά των βλάχων: Ένα ντροπιαστικό είδος ρατσισμού

Η δήλωση που έκανε η Μαρίνα Σάττι σε live της στο Instagram (είχατε και στο χωριό σας reggaeton) σχετικά με το είδος μουσικής που περιλαμβάνεται στη συμμετοχή της για τη Eurovision σχολιάστηκε από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. Ο Κώστας Τσουρός αντέδρασε λέγοντας ότι είναι ντροπιαστικό να αναφέρεις κάτι τέτοιο – έστω και σαν χιούμορ – τη στιγμή που εκπροσωπείς την Ελλάδα.

«Ακούγοντας αυτήν τη φράση… είναι κάπως προσβλητικό ή όχι; Μπορεί να είναι χιούμορ, αλλά χιούμορ όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό και βρίζοντας αυτούς που εκπροσωπείς λέγοντάς τους βλάχους επί της ουσίας. Η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεβλαχέψει επί της ουσίας, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό» δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

«Όταν κάποιος σου λέει ότι είχες και στο χωριό σου κάτι, δεν θεωρείται προσβλητικό; Το εξήγησε γιατί προφανώς κατάλαβε πως δεν ήταν κομψό αυτό που είπε. Και ξαναλέω εκεί που πηγαίνει η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί την Ελλάδα, δεν πηγαίνει ως Μαρίνα Σάττι. Λέει στους Έλληνες ότι είχατε και στο χωριό σας reggaeton. Δεν μιλάμε για το τραγούδι αυτήν τη στιγμή, αλλά για τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Written by admin

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι είπε το J2US για την απουσία του τραγουδιστή

Η διαφορετική μου εμπειρία στο σχολείο