Η απάντηση του Νίκου Καρβέλα σε 4 λέξεις για τη συνέντευξη με τη Νίκη Λυμπεράκη

Ο Νίκος Καρβέλας, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη και τις ανταλλαγές απόψεων που είχαν στον αέρα του Mega, βρέθηκε υπό το φως της κριτικής και του σχολιασμού από διάφορα ψυχαγωγικά προγράμματα.

«Προειδοποιήθηκα πριν επισκεφτώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεσαι αντιμέτωπος, είναι δυστυχώς αυτοί που προκάλεσαν ζημία στη χώρα. Είναι πιθανόν να είσαι ένας από αυτούς. Πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από τους ανθρώπους που σε παρακολουθούν και αύριο θα πρέπει να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοούσες… Κατάφερες να μας κάνεις να χάνουμε μισή ώρα συζητώντας εάν είπα πως το Κοινοβούλιο είναι μια λίμνη ανθρακωρυχείο. Η συζήτηση μαζί σου αποδεικνύεται λίγο απογοητευτική», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας προς τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Εγώ βρίσκομαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να εκφράσω τη γνώμη μου; Επιτρέπεται σε κάποιον που κάθεται απέναντί μου να έχει δικαίωμα σε άποψη;», αναρωτήθηκε εκείνη.

Πρόσφατα, ο διάσημος δημιουργός έδωσε την απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, ο Νίκος Καρβέλας έγραψε: «Η αλήθεια πάντα έχει δυσκολίες» και πρόσθεσε hashtag με τον τίτλο του βιβλίου του, «# νοοσοφία».

Written by admin

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Νένας Μεντή: ‘Περπάτησα με τα ρούχα του μετά την απώλεια του’

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Για να γίνεις παρουσιαστής δεν πρέπει να έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία;