Δήμητρα Αλεξανδράκη: Για να γίνεις παρουσιαστής δεν πρέπει να έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη που εισέπραξαν αρνητικά σχόλια, αλλά και το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ  «Tv stars παρουσιάστε».

Αρχικά, δήλωσε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για το photoshop σε φωτογραφίες: «Το τι κάνει ο κάθε ένας στο προφίλ ου είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να σε κατηγορήσει γι’ αυτό. Από τη στιγμή που έχεις εκτεθεί στα media, ναι να πει κάποιος την άποψή του αλλά μέχρι εκεί. Όχι να μιλάμε με βωμολοχίες, απειλές και δεν ξέρω εγώ τι, επειδή κάποιος ήθελε να φτιάξει μια φωτογραφία. Απλά εγώ θα πω γενικά κορίτσια προσοχή με το photoshop γιατί θα σας πάνε μέσα για πλαστογραφία» και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση σχετικά με το «Tv stars παρουσιάστε» το μοντέλο είπε: «Θα βγάζει παρουσιαστές; Καλή καριέρα να έχετε. Για να γίνεις παρουσιαστής δεν πρέπει να έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία; Να έχεις σπουδάσει; Αν δεν έχεις γνώσεις, πώς θα γίνεις παρουσιάστρια κουκλίτσα μου;».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Χατζίδου είπε απευθυνόμενη στη Δήμητρα Αλεξανδράκη ότι ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά ούτε και η ίδια έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία.

# Δήμητρα Αλεξανδράκη # Ελένη Χατζίδου

Πηγή

Η απάντηση του Νίκου Καρβέλα σε 4 λέξεις για τη συνέντευξη με τη Νίκη Λυμπεράκη

Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη;