Η απάντηση της Ασημίνας που άφησε “πάγωσε” τον Λιανό: “Τους γάμους του Δάντη

“Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή…” αναφώνησε, δευτερόλεπτα αργότερα, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός. Ήταν μια βραδιά γεμάτη ξέγνοιαστες στιγμές για τους παίκτες των δύο ομάδων, μπλε και κόκκινη, που συναντήθηκαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Ένας τόπος όπου όλες οι διαφορές ξεχνιούνται και η διασκέδαση είναι στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του Survivor, έκανε μια αστεία ερώτηση στους παίκτες του ριάλιτι. Και η απάντηση που έλαβε δεν ήταν σε καμία περίπτωση συνηθισμένη. “Πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;” ρώτησε. Και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν παρέλειψε να απαντήσει με χιούμορ, προκαλώντας γέλιο σε όλους.

Ο Γιώργος Λιανός, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, αντέδρασε αμέσως: “Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα συνεχίστε το”. Και έτσι, η διασκέδαση και οι αστείες στιγμές συνεχίστηκαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής στο Survivor. Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για τους παίκτες και τους θεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Written by admin

Αρέσει στις λεσβίες το νέο κύμα του λεσβιακού κινηματογράφου;

Αποδέχτηκε το ρόλο του νονού μετά την ιστορική πρόκριση (ΦΩΤΟ)