Γυναίκα: Χρώματα που θα φορεθούν την Άνοιξη του 2024

Η άνοιξη του 2024 φέρνει μαζί της μια ζωντανή και αισιόδοξη παλέτα χρωμάτων, με έντονες αποχρώσεις και παστέλ τόνους να κυριαρχούν στις τάσεις. Ας δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα που θα δούμε στους δρόμους και στις πασαρέλες:
1. Σκούρο Κεράσι:
Αυτό το πλούσιο και σαγηνευτικό κόκκινο αποτελεί το “it” χρώμα της άνοιξης, προσφέροντας μια πολυτελή και θηλυκή νότα σε κάθε εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί total black για statement looks ή να συνδυαστεί με παστέλ αποχρώσεις για πιο ρομαντικές εμφανίσεις.
2. Plastic Nude:
Οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν με μια “πλαστική” υφή, δημιουργώντας σαγηνευτικά looks. Φορέστε το σε ρούχα ή αξεσουάρ για να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας.
3. Λιλά:
Το λιλά, σε παστέλ ή πιο έντονες αποχρώσεις, φέρνει μια ρομαντική και ονειρική διάθεση στην άνοιξη. Συνδυάστε το με λευκό ή γκρι για ένα πιο ήρεμο look ή με έντονα χρώματα για ένα statement look.

4. Πορτοκαλί:
Το πορτοκαλί, σε φωτεινές και χαρούμενες αποχρώσεις, φέρνει ζωντάνια και αισιοδοξία στην άνοιξη. Φορέστε το σε total look ή συνδυάστε το με μπλε ή πράσινο για εντυπωσιακές εμφανίσεις.
5. Φούξια:


Το φούξια, ένα έντονο και δυναμικό χρώμα, αποτελεί μια statement επιλογή για την άνοιξη. Φορέστε το σε ρούχα ή αξεσουάρ για να κάνετε μια δυνατή εμφάνιση.
6. Πράσινο της μέντας:
Το πράσινο της μέντας, μια δροσερή και ανάλαφρη απόχρωση, φέρνει μια αίσθηση φρεσκάδας στην άνοιξη. Συνδυάστε το με λευκό ή γκρι για ένα casual look ή με ροζ ή μωβ για ένα πιο ρομαντικό look.
7. Γαλάζιο:
Το γαλάζιο, σε παστέλ αποχρώσεις, φέρει γαλήνη και ισορροπία στην άνοιξη. Συνδυάστε το με λευκό ή μπεζ για ένα ήρεμο look ή με πορτοκαλί ή κίτρινο για πιο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις.
8. Κίτρινο:
Το κίτρινο, σε φωτεινές και αισιόδοξες αποχρώσεις, φέρνει ζωντάνια και χαρά στην άνοιξη. Φορέστε το σε total look ή συνδυάστε το με μπλε ή πράσινο για εντυπωσιακές εμφανίσεις.


9. Μπεζ:

Το μπεζ, ένα διαχρονικό και ουδέτερο χρώμα, αποτελεί μια ασφαλή και κομψή επιλογή για την άνοιξη. Συνδυάστε το με οποιοδήποτε άλλο χρώμα για να δημιουργήσετε ισορροπημένα looks.
10. Λευκό:
Το λευκό, ένα κλασικό και πάντα στη μόδα χρώμα, φέρει φρεσκάδα και καθαρότητα στην άνοιξη. Φορέστε το σε total look ή συνδυάστε το με οποιοδήποτε άλλο χρώμα για να δημιουργήσετε κομψά looks.


Εκτός από τα 10 χρώματα που αναφέραμε, υπάρχουν και άλλα που θα είναι in fashion την άνοιξη του 2024, όπως το καφέ, το ροζ, και το μωβ.

Tips:
Πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων

Το όριο μεταξύ lifestyle και gossip είναι ασαφές, λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Η Τούνη αποκαλύπτει: Η δύσκολη ανάρρωσή μου μετά την πλαστική στη μύτη