Το όριο μεταξύ lifestyle και gossip είναι ασαφές, λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Ο τηλεθεατής έχει το τηλεκοντρόλ και εκείνος αποφασίζει τι θέλει και τι δεν θέλει, δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Χατζίδου στο STAR μίλησε για τη σημασία των νούμερων τηλεθέασης, την αυτονομία και τη διάθεσή του για την επόμενη σεζόν.

Ο Παύλου εξήγησε ότι παρακολουθεί προσεκτικά τα νούμερα τηλεθέασης για να αναλύει τις επιδόσεις του προγράμματός του και να βελτιώσει ό,τι χρειάζεται. Η διάθεσή του είναι θετική και εστιάζει αποκλειστικά στην πρωινή εκπομπή στο STAR, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις για τη νέα σεζόν.

Αναφερόμενος στην αυτονομία και τη στάση του τηλεθεατή, ο Παύλου τόνισε ότι κάθε άτομο έχει τον έλεγχο του τηλεόρασης και μπορεί να επιλέξει τι είδους προγράμματα θέλει να παρακολουθεί. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη διαφορά μεταξύ του lifestyle και του gossip στην τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κάτι καινούριο και ότι κάθε εκπομπή προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού.

Written by admin

Ο αληθινός στόχος είναι να είσαι αυθεντικός: Η εμπειρία του να έχεις 60% τηλεθέαση

Γυναίκα: Χρώματα που θα φορεθούν την Άνοιξη του 2024