Γιώργος Παρτσαλάκης: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε ανά επεισόδιο (βίντεο)

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου» αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα «χρυσά» χρόνια της τηλεόρασης όπου οι αμοιβές δεν είχαν καμιά σχέση με τα σημερινά ποσά.

 Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να παίρνει έως 9.000 ευρώ το επεισόδιο και 35 000 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

«Θα συμμετέχω στο νέο σίριαλ με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου που γράφει το Τατουάζ. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα το δούμε. Είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τα σημερινά δεδομένα μετά από ένα επιχειρηματικό βήμα που έκανε και δεν πέτυχε.

«Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ

Written by stelios

Σουηδία: Συναγερμός και πυροβολισμοί σε σταθμό τρένων στην πόλη Μάλμε

Δ. Τρικκαίων: Βραβεύθηκε για καινοτόμα δράση σε θέματα τεχνολογίας