Γιώργος Λιάγκας: Τα μικρά παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν από το Survivor και χάνει το ενδιαφέρον

Όσα είπε ο Λιάγκας για το Survivor 4

«Τα παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν από το Survivor και τα νούμερα, ενός πολύ πετυχημένου πρότζεκτ, μην παρεξηγηθώ, έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Έχει χάσει το ενδιαφέρον του σε σχέση με τους χαρακτήρες και τώρα είναι κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι ας πούμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Γίνεται το αντίθετο. Συνήθως σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όσο φτάνουν προς τον τελικό, το ενδιαφέρον του κόσμου αυξάνεται, σε σχέση με την αρχή που δεν ξέρεις καλά τους χαρακτήρες», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Ο Μπόγδανος ζήτησε αύξηση της αμοιβής του για να μην αποχωρήσει από το Survivor 4

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν σταματημό! Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο youweekly.gr ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε φέτος, μετά την τεράστια απήχηση που βλέπει πως έχει το Survivor (αν και τώρα τελευταία τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν κάνει μια μικρή βουτιά)να παρατείνει το παιχνίδι κατά 40 ημέρες.

Η απόφαση αυτή βρήκε αντίθετους αρκετούς παίκτες, ένας εκ των οποίων αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες (ο Τζέιμς Καφετζής). Πριν συμβεί αυτό, όμως, δηλαδή πριν δούμε το επεισόδιο στο οποίο ανακοινώθηκε πως φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο είχε συμβεί ακόμα ένα περιστατικό, αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μπόγδανο.

Γνωρίζετε πως ο άνθρωπός μας, αυτός που δεν έχει πέσει έξω ούτε σε ένα spoil, ξέρει τα πάντα για το παιχνίδι. Μετά από ένα τηλεφώνημα – πολύωρο μπορώ να πω – που είχαμε, μου αποκάλυψε πως όταν ανακοινώθηκε από την παραγωγή η παράταση του παιχνιδιού ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ένας από τους παίκτες που αντέδρασαν υπερβολικά αρνητικά στην ιδέα αυτή.

Ωστόσο, μετά από λίγο χρόνο που πήρε με τον εαυτό του αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την παραγωγή πως όφελός του. Όπως, λοιπόν, μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr ο Ηλίας ήρθε σε επαφή με άτομα της παραγωγής και τους στρίμωξε στην γωνία! Η αύξηση στην εβδομαδιαία αμοιβή του ή φεύγει και δεν ξανά γυρίζει πίσω!

Ρίσκο για την παραγωγή να χάσει και δεύτερο παίκτη, αφού ο Τζέιμς νωρίτερα είχε αρνηθεί την οικονομική αύξηση που του προτάθηκε. Κάπως έτσι συμφώνησαν και βλέπουμε τώρα τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor.

Είναι και φαβορί για τη νίκη άλλωστε… Ποιος τον αφήνει να φύγει;

Survivor James Καφετζής

Survivor spoiler 13/5: Σαματάς στο χωριό του Τζέιμς , πανηγυρίζουν με πανό

House of Fame Spoiler 13/5: Τσακωμός μεταξύ Γιάννη Αρβανιτίδη και Μαριάννας Κάρα!