House of Fame Spoiler 13/5: Τσακωμός μεταξύ Γιάννη Αρβανιτίδη και Μαριάννας Κάρα!

Συνεχίζεται η κανονικότητα στην ακαδημία στο House of Fame του ΣΚΑΙ. Άλλωστε η ακαδημία είναι ένας ζωντανός οργανισμός και εύκολα δημιουργούνται θέματα στις σχέσεις των παιχτών.

Η καθημερινότητα για τους σπουδαστές του house of fame δεν είναι εύκολη. Πολύωρες πρόβες, συμβίωση με πολλά άτομα, αυστηρές κριτικές και μαθήματα απασχολούν καθημερινά τα φιλόδοξα νέα ταλέντα. Όλα αυτά συντελούν φυσικά στην δημιουργία εντάσεων και αντιπαραθέσεων μέσα στο σπίτι μεταξύ των παικτών. Απόψεις και συμπεριφορές κάποιων που πολλές φορές ξεσηκώνουν αντιδράσεις.

Τσακωμός μεταξύ Γιάννη Αρβανιτίδη και Μαριάννας Κάρα!
Με το house of fame να μας έχει συνηθίσει σε έντονες στιγμές ανάμεσα στους παίκτες οι καβγάδες είναι κάτι που περιμένουμε σε κάθε επεισόδιο.

Είναι αναμενόμενο με τόσες διαφορετικές προσωπικότητες σε ένα σπίτι να υπάρχουν διαφωνίες, τσακωμοί και εντάσεις. Κάποιες φορές βέβαια οι παίκτες ξεπερνάνε τα όρια.
Με μία έντονη αντιπαράθεση τους αυτή την φορά ο Γιάννης Αρβανιτίδη και η Μαριάννα Κάρα τάραξαν και πάλι την μουσική ακαδημία.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Γιάννη Αρβανιτίδη. Ο ίδιος είπε:«Όλοι προσπαθούμε να έχουμε μια ομαλή συμβίωση αλλά από κει και πέρα, ειδικά στη φάση που είμαστε και θα μιλήσω για μένα, δεν μπορώ να κάτσω να ασχοληθώ αν για παράδειγμα η Πηνελόπη κάνει κάτι στο σπίτι μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει στη δική μου λογική. Δεν θα κάτσω να χαλάσω την ζαχαρένια μου. Έχω τόσα άλλα πράγματα να σκεφτώ.

Έχω παρατηρήσει όλον αυτόν τον καιρό που είμαστε στο σπίτι ότι η Μαριάννα ψάχνει πάντα συνηγόρους για να προσθέσει κάτι και να πει την γνώμη της ή, όταν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν έχει την τόλμη και το θάρρος να το κάνει και πάντα μπαίνει κάποιος άλλος στη διαδικασία να του κάνει»

Στο άκουσμα του ονόματός της η Μαριάννα Καρά αντέδρασε προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η ίδια έδωσε απάντηση στον συμπαίκτη της λέγοντας: «Νιώθω ότι ο τρόπος που αντιδράς σε μένα είναι επιθετικός. Και αρκετές φορές αντιδράς με αυτό τον τρόπο σε κριτικές, ακόμα και σε συζητήσεις. Είναι λες και κάθε φορά με περιμένει στη γωνία! Νιώθω πολύ άβολα από τον Γιάννη. Τέτοιους σχολιασμούς, ειδικά από ένα άτομο που δεν είμαστε κοντά και δεν με ήξερε από χθες, δεν τους θέλω.>>

Γιώργος Λιάγκας: Τα μικρά παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν από το Survivor και χάνει το ενδιαφέρον

ηλιος

Ήλιος 13/5: Η Αλίκη πέφτει στην παγίδα της Μπέτυς