Γιολάντα Μπαλαούρα: Η μάχη για αναγνώριση και σεβασμό στον χώρο της τηλεόρασης

“Έπρεπε να αποδείξω πως κάνω για αυτή τη δουλειά” δήλωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Η διάσημη ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τον ρόλο της στη σειρά “Ναυάγιο”, την υποκριτική της δουλειά και τους έρωτες της ζωής της. Αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, όπου έπρεπε να καταπείσει τους σκηνοθέτες ότι είναι περισσότερο από ένα απλό κορίτσι που εμφανίζεται στην οθόνη.

Συζήτησε επίσης τον ρόλο της στη σειρά “Πολυξένη” όπου ενσαρκώνει μια γυναίκα που προστατεύει την οικογένειά της και δεν θέλει να χαλάσει το όνομά της. Αναφέρθηκε επίσης στο θέατρο, όπου πρωταγωνιστεί στο έργο “Περλιμπλίν και Μπελίσα”.

Όσον αφορά τον έρωτα, η Γιολάντα αποκάλυψε ότι έζησε πολλές αγάπες αλλά και έναν μοναδικό. Προτιμά τη συντροφικότητα από τον γάμο και απολαμβάνει το φλερτ με άλλους. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχει βρει ακόμα το “άλλο της μισό”.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα αποδεικνύει με το έργο της ότι είναι μια ταλαντούχα καλλιτέχνις που αγαπά και σέβεται την υποκριτική τέχνη. Η αφοσίωσή της στην επαγγελματική της πορεία και η αγάπη της για το θέατρο είναι ξεκάθαρες σε κάθε της εμφάνιση.

Written by admin

Οι προκλητικές αναρτήσεις της Iggy Azalea στο Instagram

Δέσποινα Βανδή: Το νέο βίντεο που ανέβασε μέσα από το γυμναστήριο