Γιάννης Βασιλώττος: Λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από άντρες παρά από γυναίκες

Χamos

Ο «Μπάμπης» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τον τρίτο κύκλο της σειράς, την Ασημίνα και το φλερτ πoυ δέχεται στα social media.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο νεαρός ηθοποιός που έκανε φέτος την εμφάνισή του στις «Άγριες Μέλισσες», αναστατώνοντας τους τηλεοπτικούς γονείς του και βάζοντας μπουρλότο στον γάμο της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Νάντιας Ρηγάτου για τα επόμενα βήματά του στη σειρά.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά θα είμαι και του χρόνου στις «Άγριες Μέλισσες”» αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός, που υποδύεται τον «ταραχοποιό» Μπάμπη.

Όμως, η παραμονή τους τη σειρά δεν σημαίνει ότι ο έρωτάς του για την Ασημίνα θα βρει επιτέλους ανταπόκριση.
«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ μαζί ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ, σαν Γιάννης, θα το ήθελα. Βλέπω το σίριαλ και λέω “ρε Μπάμπη, πάρε την απόστασή σου, βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο”».

Και έκανε τον παραλληλισμό με κάτι που συμβαίνει στον ίδιο. «Το έχω ζήσει το να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Τώρα που είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” είναι ακόμα πιο δύσκολο. Με τον άνθρωπο αυτόν είμαστε στις ίδιες παρέες, βλέπει που έρχονται, με αγκαλιάζουν. Δεν θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου για κάποιο περιοδικό. Δεν είναι του χώρου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Όσο για το φλερτ στα social media, η ομολογία του Γιάννη Βασιλώττου ξαφνιάζει: «Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες. Θεωρώ ότι οι άντρες είναι πιο συναισθηματικοί, μου στέλνουν μηνύματα πιο ποιητικά. Υπάρχει και γυναικείο φλερτ πολύ ωραίο, αλλά κάποιες φορές γίνεται πολύ έντονο. Τρομάζω να ανοίξω τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να σου πω τι μου στέλνουν».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Διαβάστε επίσης »

μακιγιαζ

Χρήσιμα Tips – Μακιγιάζ: Το trick της Bella Hadid για να μένει το μακιγιάζ της αναλλοίωτο για ώρες

‘Eναντι 1,8 εκατ. δολαρίων πουλήθηκαν τα Nike Air Yeezy 1 του Κάνιε Γουέστ

Nike Air Yeezy 1: ‘Eναντι 1,8 εκατ. δολαρίων πουλήθηκαν τα Nike Air Yeezy 1 του Κάνιε Γουέστ