«Για αυτόν τον μεγάλο μας Έλληνα τραγουδιστή»: Το συγκινητικό «αντίο» της Άννας Βίσση στον Βασίλη Καρρά – Τραγούδησε το «Άστη να λέει» και σείστηκε το μαγαζί (vid)

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Άννα Βίσση τον συνάδελφό της Βασίλη Καρρά, κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο Hotel Ερμού.

Χθες, Τετάρτη (27/12), πραγματοποιήθηκε στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ο ενταφιασμός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Μπακασέτα στην Τουρκία: «Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού»

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στο πένθος, και ένας ένας τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. Κάποιοι συνάδελφοί του, στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, επέλεξαν να τον τιμήσουν τραγουδώντας τραγούδια του.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται για ακόμα μία χρονιά στο Hotel Ερμού, και Ανήμερα των Χριστουγέννων, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά ερμηνεύοντας το «Άστη να λέει». Πίσω της στην πίστα, σε μία μεγάλη οθόνη, βρισκόταν η φωτογραφία του.

Μόλις ολοκλήρωσε το τραγούδι, η ίδια απευθύνηθκε στο κοινό, «για αυτόν τον μεγάλο μας Έλληνα τραγουδιστή, το μεγάλο σας χειροκρότημα», ενώ το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό από κάτω.

Η @AnnaVissiLive αποχαιρετάει τον Βασίλη Καρρά με το δικό της μοναδικό τρόπο. 🙏 #Καρράς pic.twitter.com/ExFgPepFO4

— fannatics (@fannaticslive) December 26, 2023

Ανέκδοτο με ληστεία: Βγάλε ένα μπουκαλάκι

Latest

Νο.1 «Ρουβίτσα» η Αναστασία: Τραγουδά «Θέλεις ή δεν θέλεις» με τον μπαμπά της, Σάκη και «κλέβει» τις εντυπώσεις (vids)