Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο Ζάχος θα πάρει τη θέση του Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θα πάρει τη θέση του Λάμπρου

O νέος πρωταγωνιστής έρχεται στο Διαφάνι για να φέρει μεγάλες ανατροπές. Ο Ζάχος και ο Λάμπρος θα έρθουν αντιμέτωποι για τα μάτια της ωραίας Ελένης, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η πρωταγωνίστρια θα υποδεχθεί έναν παλιό της έρωτα από το παρελθόν. Ένας άντρας γοητευτικός θα έρθει στο χωριό και προκαλεί εντάσεις.

 

Η χαρά των δύο είναι απερίγραπτη. Η Ελένη είναι ενθουσιασμένη που ο Ζάχος γύρισε, μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόσταση, αλλά και ο μεγάλος έρωτας της Ελένης για τον Λάμπρο, ο οποίος δεν έσβησε ποτέ. Ο Ζάχος επιστρέφει και βλέπει την αγαπημένη του παντρεμένη με τον παιδικό της έρωτα. Τότε είναι που αλλάζουν όλα…

Ο Ακύλας Μεγαρίτης στέλνει τον Λάμπρο στην εξορία, με αποτέλεσμα να έχει το ελεύθερο, όσον αφορά την Ελένη και τις αδελφές της. Αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως ο Ζάχος θα πάρει τη θέση του Λάμπρου, όσον αφορά στην προστασία των κοριτσιών. Θα σταθεί στο πλευρό της Ελένης παρηγορώντας την, με την υπόσχεση πως ο Λάμπρος θα γυρίσει κοντά της.

Βλέποντας την Λενιώ να δένεται και να βασίζεται πάνω του, ο Ζάχος επαναπαύεται. Έτσι, χωρίς να το σκεφτεί, δρα παρορμητικά και βάζει τις μεγάλες του γνωριμίες να κρατήσουν τον Λάμπρο στην εξορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζάχος ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, επομένως οι γνωριμίες του είναι πολύ καλές.

Με βάση όσα γράφει το TV24 για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος και ο Λάμπρος θα βρεθούν -έμμεσα- αντιμέτωποι. Η Ελένη θα βρεθεί στο επίκεντρο, με τους δύο να την πολιορκούν.

Από τη μία πλευρά χάνει τον άντρα της ζωής της για δεύτερη φορά, ενώ από την άλλη έρχεται μία παλιά αγάπη από τα παλιά.

Φυσικά, τα συναισθήματα της Ελένης για τον Λάμπρο δε σβήνουν.

Μόνο που ο Ζάχος έχει άλλη γνώμη…

ΤΕΛΙΚΟΣ SURVIVOR4

Survivor spoiler τελικός 03/07: Τι θα δούμε την Κυριακή στο LIVE

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε η Χρηστίδου στον αέρα της ζωντανής εκπομπής – VIDEO