«Φωτογραφία με τα μάτια πρησμένα από το κλάμα και…» – Σπαραγμός με την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Latest

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, μιλώντας γενικά για την ζωή και πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να έρθουν στην δική μας ζωή.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός που πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιο της από τον πατέρα των παιδιών της, κάνει θεραπείες με την ανάσα της για να μάθει να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«BREATHWORK
Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται , χρειάζεται να το μοιράζεται.
Δεν θα πω πολλά .
Θα πω μόνο , ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα,να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα , αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ
Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!
και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: youweekly.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη για γάμο … έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο στη Σαντορίνη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Mente Fuerte: Η ανάρτησή του μετά τις φήμες που τον θέλουν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου