«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Ζέτα Μακρυπούλια: «Μου αρέσει ο άντρας να με…»

Απόσπασμα από τη συνέντευξή της Ζέτας Μακρυπούλια το 2009

Από τις ατάκες που «πρωταγωνιστούν» σήμερα είναι αυτή που λένε οι γυναίκες -«δεν υπάρχουν άντρες»- κι αυτή που ανταπαντούν οι άντρες – «οι γυναίκες έγιναν πολύ αντράκια».

Και οι δύο έχουν αλήθεια και οι δύο έχουν υπερβολή. Έχει μπερδευτεί το «τοπίο». Οι άντρες-κυνηγοί σπανίζουν και οι γυναίκες-θηράματα επίσης! Το θέμα της ισότητας των δύο φύλων μπέρδεψε το σκηνικό και άντε να βγάλεις άκρη πια.

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν τους άντρες κυνηγούς ή προτιμάς να κάνεις εσύ το «κυνήγι»;

Προτιμώ να με κυνηγούν (γέλια). Όχι, σοβαρά, δεν μ’ αρέσει να παίζω τον ρόλο της… κυνηγού, να «την πέφτω», ποτέ δεν το έχω κάνει. Μου αρέσει να με διεκδικεί ο άντρας, να με κυνηγάει!

Δεν πιστεύω ότι ποτέ δεν έχεις κυνηγήσει εσύ έναν άντρα!

Πίστεψέ με! Εχω φτιάξει τις συνθήκες για να μπει στο τριπ να με κυνηγήσει, χωρίς να έχω κάνει εγώ το βήμα του κυνηγού.

Σε φοβίζει το όλο «σκηνικό» του γάμου, αν θα πετύχει ή όχι;

Με όλα αυτά που βλέπω γύρω γύρω προβληματίζομαι, αλλά όχι, δεν φοβάμαι! Ξέρω ότι όταν δουλέψεις με προσοχή σε κάτι, με αγάπη και μεράκι, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου! Μου αρέσουν τα στοιχήματα – και τα επαγγελματικά και τα προσωπικά.

Οταν βγήκα στον χώρο έπεσαν να με φάνε, μα αντί να παραδώσω τα όπλα και να απογοητευτώ δούλεψα – και δουλεύω- σκληρά για να πείσω ότι ανήκω στον χώρο. Το ίδιο κάνω και στις σχέσεις – παλεύω γι αυτές, μέχρις εκεί που πάει, έτσι; Κάνεις ό,τι μπορείς, βάζεις τα δυνατά σου και ελπίζεις να κερδίσεις το στοίχημα.

Δεν κερδίζεις πάντα! Σ έναν γάμο όμως ναι, θέλεις να το κερδίσεις, μια και θα ρθουν παιδιά. Εκεί πιστεύω ότι βάζεις όλα σου τα δυνατά. Γιατί ακούγεται υπέροχο το «θα είμαστε μαζί για μια ζωή!».

Latest

Αποκάλυψη «βόμβα για τον Νίκο Χατζηνικολάου από την Ελένη Μενεγάκη: «Είχα 2 παιδιά και μου…»

Χαμός on air με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έγινες γνωστή επειδή πήγες με τον…» (VIDEO)