Χαμός on air με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έγινες γνωστή επειδή πήγες με τον…» (VIDEO)

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το απίστευτο ‘ξεμάλλιασμα’ με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Στέλλα Μπεζαντάκου και την επική τους συνύπαρξη, κατά την οποία η παρουσιάστρια την… ξεφτίλισε στον αέρα προκαλώντας έναν κακό χαμό! Τι είχε πει για την επαγγελματική της πορεία;

Μπορεί τότε η Στέλλα να έκλαιγε με λυγμούς στην εκπομπή, λέγοντας πως είναι ένα παρεξηγημένο πλάσμα που δεν τα κάνει όλα για τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η παρουσιάστρια φαίνεται πώς είχε διαφορετική άποψη, γι αυτό και ήταν ιδιαίτερα σκληρή απέναντί της.

Της μίλησε με σκληρά λόγια κατακρίνοντας τις επιλογές της, λέγοντας της πώς έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, επειδή πήγε στην τουαλέτα με τον συμπαίκτη της, Άρη, στο ριάλιτι που συμμετείχε! Πέρα από το γεγονός αυτό κρίνει και τις… φωνητικές της ικανότητες ζητώντας της μάλιστα να έχει επίγνωση της πραγματικότητας, αφού δε μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τραγουδίστρια.

“Γιατί νομίζεις ότι έρχεται ο κόσμος να σε δει”, την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, “μα για να γελάσει”συμπλήρωσε η παρουσιάστρια!

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Ζέτα Μακρυπούλια: «Μου αρέσει ο άντρας να με…»

«Έγινες γνωστή επειδή πήγες με τον…»: Απίστευτη ξεφτίλα με την Τατιάνα Στεφανίδου! (ΒΙΝΤΕΟ)