Φονικό στα Γλυκά Νερά: Μεσήλικας θα βγει από τη φυλακή ο πιλότος – δολοφόνος της Καρολάιν

Spoilers

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζει να απασχολεί αφού διαρκώς βγαίνουν νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα από το σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Αυτό όμως που έχει ξεσηκώσει θύελλά αντιδράσεων είναι η ερώτηση που έκανε ο δολοφόνος προς τους αστυνομικούς για τον χρόνο που θα περάσει μέσα στην φυλακή για την δολοφονία της γυναίκας του, αφού όπως τους είπε το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει την ποινή του για να γυρίσει στην κόρη του.

Για το θέμα ασχολούνται ακόμα και τα Βρετανικά μέσα, τα οποία από την αρχή έδωσαν μεγάλο βάρος στην υπόθεση δολοφονίας που έγινε στα Γλυκά Νερά και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ομολογία του, ζητούσαν την παραδειγματική του τιμωρία.
Πόσο θα κάνει φυλακή ο πιλότος-δολοφόνος

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε και με τα νέα δεδομένα που ισχύουν πάνω στις αλλαγές που έγιναν κατά του νόμου Παρασκευόπουλου ο 32χρονος πιλότος αναμένεται να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η ποινή του αναμένεται να είναι ισόβια τα οποία στην Ελλάδα φυσικά δεν ισχύουν, αλλά σίγουρα θα υπάρχει και καταδίκη για την δολοφονία του κατοικίδιου ζώου όπου …

με την νέα τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετατρέπεται σε κακούργημα (κάθειρξη 10 ετών) ο βασανισμός και η δολοφονία των ζώων.

Spoilers

Την εκδοχή ενός All – Stars σκέφτονται στο Star για τον έκτο κύκλο του MasterChef

Πάρις Τζάκσον: Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον σπάει της σιωπή της …