Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Mε τον σύντροφό της στη Λέσβο – Οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που τους «πρόδωσαν»!

Στη Λέσβο, τον τόπο καταγωγής της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονες φήμες που τους θέλουν να είναι σε σχέση. Τα συχνά ταξίδια τους, μαζί και με άλλους καλούς τους φίλους, ενισχύουν τις φήμες αυτές με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο να μη θέλει να απαντήσει δημόσια για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως άλλωστε έχει πει, έχει επιλέξει πλέον να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός όμως πως τόσο εκείνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, είναι άλλο ένα σημάδι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε αν βλέπει τις αναρτήσεις της και τα ταξίδια που κάνει με τον νυν – όπως τον χαρακτήρισε δημοσιογράφος της εκπομπής «Γειά σου» – σύντροφό της, ο ίδιος απάντησε: «Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δεν παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστη. Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;».

Εδώ και καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αρχίσει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά μαζί της είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες, όμως οι αναρτήσεις από τα ίδια σημεία μαρτυρούν πως είναι μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καμίλα Καμπέγιο: Στην Ελλάδα η ποπ σταρ – Πάρταρε ξέφρενα και επισκέφτηκε την Ακρόπολη

Latest

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Βλέπω και τις ουλές μου και χαμογελάω»