Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αναστατωμένη στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους για τα πλάνα με τον Γρηγόρη Μόργκαν

“Ωραία… δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου”, τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραβρέθηκε σε μια κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας και οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να της κάνουν μερικές ερωτήσεις. Η περισσότερη προσοχή εστιάστηκε στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν στο κανάλι MEGA.

“Ωραία… δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μη μιλάω για αυτό”, απάντησε με αμηχανία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στους δημοσιογράφους. “Όσο περνάνε τα χρόνια και εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω διαφορετικά και η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω”, πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε: “Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση. Ούτε και η υπόλοιπη ομάδα. Θα συζητήσουμε τα πάντα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκεται στο πλατό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μετά το τέλος της εκπομπής, οι δυο τους αποχώρησαν μαζί, γεγονός που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Written by admin

Η παράξενη εμπειρία της 4μηνών έγκυος που δεν το καταλαβαίνει

Αποκάλυψη «βόμβα» από Εύη Δρούτσα για Καίτη Γαρμπή: «Της λέω μωρή τρελή απέρριψες…»