Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Στρατής μαχαιρώνει τον Κοντογιάννη και εξαφανίζεται

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι πολύ ανατρεπτικές. Ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 το βράδυ. Η δολοφονία του Φίλιππου φαίνεται πώς εξακολουθεί να στοιχειώνει τον Κιάρι, και ο Στρατής προσπαθεί να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο.

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Στρατής μαχαιρώνει τον Κοντογιάννη και εξαφανίζεται

Κατά τύχη, από έναν γνωστό του Κοντογιάννη, ανακαλύπτει ότι ο Ιάσωνας είχε συλληφθεί άδικα και κρατούνταν στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Ωστόσο, ο Στρατής αποφασίζει να αξιοποιήσει την κατάσταση για να εξασφαλίσει ο ίδιος κέρδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Για να το καταφέρει, επιλέγει να εκβιάσει τον Κοντογιάννη, χρησιμοποιώντας απειλητικά μηνύματα και απειλώντας τον από κοντά.

Ωστόσο, η κατάσταση παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν οι δύο άντρες εμπλέκονται σε έναν επικίνδυνο επεισόδιο. Ο Στρατής χρησιμοποιεί ένα σουγιά για να μαχαιρώσει τον Κοντογιάννη και στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Φωτεινή αποφασίζει να καταθέσει κατηγορίες εναντίον του Κοντογιάννη στην αστυνομία για τη δολοφονία του Φίλιππου. Είναι πεπεισμένη ότι αυτή είναι η μόνη της ευκαιρία να πάρει την Ελπίδα πίσω, παραδειγματίζοντας τον Κοντογιάννη για τα εγκλήματά του.

Η Γη της ελιάς spoiler: Η Εμμονή της Ασπασίας με τον Κίμωνα φέρνει αντιδράσεις

Latest

«Δίνει μία γενναία μάχη – Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία και…» – Ο Γολγοθάς του Βασίλη Καρρά (Vid)