Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια!

Η εξελίξεις θα μας συγκλονίσουν ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια της σειράς! Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να γράψει γράμμα στον Μάρκο για να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Η παραγωγή του Μάρκου και του Στέφανου καταστρέφεται και οι δυο τους υποψιάζονται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Ιάσονας με τον Φίλιππο. Ο Στέφανος καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να τους εκδικηθούν. Ο Ιάσονας ζητάει από τον Ζαφείρη να βρει τον τρίτο άνθρωπο που ήταν μάρτυρας στην δολοφονία του πατέρα του, ο οποίος είναι και ο μόνος που ζει.

Το σχέδιο της Μαργέτας για την εξόντωση του Στρατή, στέφεται με επιτυχία και η Γεωργία νιώθει καταδικασμένη της άθλιας μοίρας τους που δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο Μάρκος κλείνει συμφωνία με τον μεγαλύτερο εξαγωγέα της περιοχής, όμως ο Ιάσονας θα κάνει τα πάντα για να την διαλύσει. Ο Μάρκος πλησιάζει ερωτικά την Ευγενία, την γιατρό, ενώ η Άννα και ο Νικόλας έρχονται πιο κοντά. Η Ευγενία πηγαίνει καλεσμένη από την Μαργέτα στο αρχοντικό για τσάι και μόλις την βλέπει η Αλεξάνδρα γίνεται πυρ και μανία. Λίγο αργότερα, βρίσκει τον Μιχάλη, του δίνει το γράμμα και του ζητάει να το παραδώσει στον Μάρκο.

Ο Μάρκος είναι έξαλλος με τον Στέφανο, που πήρε την πρωτοβουλία να παραγγείλει εκατό τόνους λάδι από την Κύπρο, χωρίς να του πει τίποτα. Ο Στρατής βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να ακυρώσει τον Σταύρο και να ξανά κερδίσει την θέση του επιστάτη στα κτήματα. Ο Δεμερτζής πηγαίνει εκδρομή στην εξοχή με την Αλεξάνδρα και το μωρό, όμως εκεί δεν θα κυλήσουν όλα ήρεμα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν μεγάλο κίνδυνο.

Η Αλεξάνδρα δεν φεύγει λεπτό απ’ το νοσοκομείο και φροντίζει με αγάπη τον Ιάσονα. Νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που της έσωσε την ζωή και την ζωή του παιδιού της. Ο Μάρκος τους βλέπει τυχαία στο νοσοκομείο, σε τρυφερή στιγμή, χωρίς εκείνοι να τον αντιληφθούν και γίνεται ράκος. Εξομολογείται στον Στέφανο πως παρόλο που εκείνη προχώρησε τη ζωή της, αυτός δεν έπαψε ποτέ να την σκέφτεται. Ο Στέφανος με την σειρά του τον συμβουλεύει να προχωρήσει κι εκείνος τη ζωή του. Πριν όμως κάνει κάτι τέτοιο, θα σταματήσει το αμάξι της Αλεξάνδρας με το δικό του στη μέση του δρόμου, θα την κοιτάξει στα μάτια και θα την ρωτήσει αν είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Εκείνη με δυσκολία θα του πει ναι, αλλά δεν είναι αλήθεια. Έτσι λοιπόν, ο Μάρκος θα προχωρήσει την γνωριμία του με την Ευγενία, την γιατρό, η οποία έχει αρχίσει ήδη να του αρέσει.

Ο Μάρκος και η Ευγενία θα συναντηθούν τυχαία με τον Ιάσονα, την Αλεξάνδρα, τον Φίλιππο και την Δήμητρα και η συνάντηση αυτή θα φέρει την μια αντίδραση μετά την άλλη. Ο Ιάσονας θα χάσει για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του προς την Αλεξάνδρα και ο Φίλιππος άθελα του θα πει στην Δήμητρα για την σχέση του Μάρκου με την Αλεξάνδρα. Ο Μιχάλης λυγίζει στον εκβιασμό των Δεμερτζήδων για το διαζύγιο του, ενώ ο Ιάσονας αρχίζει να έχει πολλές υποψίες για τον Ζαφείρη.

Μαύρο ρόδο spoiler: Θέλουν να βγάλουν από την μέση την Ελισάβετ

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Ο κακός χαμός με Ασπασία και Ειρήνη!