Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Ο κακός χαμός με Ασπασία και Ειρήνη!

Η νεαρή Ειρήνη έρχεται στη Μάνη κι είναι αποφασισμένη να κάνει χαμό. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας είναι ατίθαση και αντιδραστική, δεν πηγαίνει στο σχολείο και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Δεν έχει την καλύτερη σχέση με τους γονείς της και ζηλεύει αφόρητα τον αδερφό της. Η Ειρήνη καταφθάνει κι έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με τη μητέρα της, την Ασπασία. Τα μαχαίρια “βγαίνουν” και οι δύο γυναίκες τσακώνονται άσχημα μπροστά στον Δημοσθένη.

Η Ασπασία κι ο Δημοσθένης ντρέπονται τόσο για την συμπεριφορά της και γι’ αυτόν τον λόγο λένε ψέματα στους γύρω τους ότι είναι στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει όταν φτάνει η 17χρονη στην Αερόπολη. Η Ειρήνη έρχεται σε τεράστια σύγκρουση με την Ασπασία, και ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες, μπροστά στον Δημοσθένη. Ο άντρας γίνεται έξαλλος που η γυναίκα και η κόρη του τσακώνεται έτσι και προσπαθεί να επιβάλει μία τάξη.

Η Ειρήνη δε θα αργήσει να επιτεθεί στους γονείς της φεύγοντας από το σπίτι κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης τότε θα ξεσπάσει για ακόμη μια φορά στην Ασπασία, η οποία είναι εξοργισμένη με την κόρη της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια!

Φωτεινή Δάρρα: Πήραν διαζύγιο 2 εβδομάδες μετά τον γάμο … ο διάσημος δημοσιογράφος που ήταν ο πρώτος σύζυγος της