Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Φορά το μπικίνι της και «ζαλίζει» τον φακό στη Μύκονο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κάθε άλλο παρά ήσυχη, εντός αττικών τειχών, μένει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αυτό το καλοκαίρι όπως φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τα social media.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor έχει ξεχυθεί στα σοκάκια και της παραλίες του νησιού των Ανέμων.

Σαν λάτρης των social media, όμως, δεν ξεχνά λεπτό να ανεβάζει εικόνες και… θερμοκρασία για τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βάλθηκε να «τρελάνει» μάλλον για τα καλά το κοντέρ των δημοσιεύσεων με τη νέα της ανάρτηση.

Σε αυτήν βλέπουμε το μοντέλο να ποζάρει ποικιλοτρόπως, εντός και εκτός νερού, φορώντας μόνο το κατάμαυρο και αποκαλυπτικό της μπικίνι.

Τα σχόλια έπεσαν… βροχή και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αρκέστηκε να γράψει απλά ένα «Captain» στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Ήρθε με φόρα από τη Μύκονο για να μείνει

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν από τις δυνατές… μεταγραφές στο Survivor 4 και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της, μόνο απαρατήρητη δεν περνά, αφού το εκρηκτικό της μπούστο αλλά και η καλή φυσική της κατάσταση έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

«Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε εντατική γυμναστική όλες τις προηγούμενες μέρες για να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση» είχε αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό» πριν μπει στο Survivor η εκρηκτική περσόνα.

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Η καταγωγή της είναι από τη Νιγηρία, όμως όταν οι γονείς της ήρθαν γαμήλιο ταξίδι στη χώρα μας αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα, καθώς μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η νέα παίκτρια του Survivor 4 είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στη Μύκονο αφού εργάζεται για το γνωστό Mykonos live Tv

Ο Γιώργος Λιανός άλλωστε την είχε καλωσορίσει λέγοντας: «Είναι μία γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς και Έλληνες και ξένους, όπως ο Kanye West, η Kim Kardashian και ο Jeffree Star. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το πιστεύετε».

Latest

Ωδή στο γυναικείο σώμα: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει ξανά με το μαγιό της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Γι’αυτο τσακώνεστε συνέχεια – Το γνωστό φυτό που φέρνει τσακωμούς και αρνητική ενέργεια