Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή»

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» παραβρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και μίλησε για τη χρονιά που φεύγει αλλά και για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

«Δε θα ήθελα το 2023 να είναι η χρονιά μου, δε μου αρέσει να είμαι άπληστη αλλά ονειρεύομαι η ζωή να μου φέρει κι άλλες προκλήσεις και άλλα ωραία πράγματα. Το 2023 όμως, ήταν μια χρονιά πολύ έντονη, πολύ δημιουργική, έμαθα πολλά, εξελίχθηκα και είμαι ευγνώμων», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του πατέρα της, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» μίλησε και για την προσωπική ζωή της κόρης του. «Χάρηκα όταν έμαθα για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, γιατί τον ξέρω. Χάρηκα, αλλά και πάλι με μια συστολή. Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση, την πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά χθες ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Ξέρετε ότι με ενοχλεί να μιλάει ο πατέρας μου για την προσωπική μου ζωή, αλλά το έχω συνηθίσει. Δεν ξέρω αν μίλησε για την προσωπική μου ζωή, δεν έχω προλάβει να δω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος όμως έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να γίνω η μαμά κανενός, ούτε και θέλω να γίνω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και να λέει αυτό που θέλει» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή: «Θα προσπαθήσω να μην σκεφτώ τίποτα» – Το τραγούδι που έχει συνδυάσει με τον θάνατο του πατέρα της (Video)

Logo

Ανέκδοτο με καβουράκι: Ο γιατρός και οι προσπάθειες