Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο γοητευτικός ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση, πριν τον Σπύρο Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, από την αρχή της καριέρας της, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της.

Πέραν από τον γάμο και τον χωρισμό της με τον Σπύρο Δημητρίου που απασχόλησε έντονα τα μέσα, η ίδια δεν έχει δημοσιοποιήσει καμία άλλη σημαντική σχέση της.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της Real Life, πριν από μερικά χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια είχε βρει τον έρωτα στα μάτια ενός ηθοποιού και μοντέλου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αθλητάκη, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2015 μέσω κοινών φίλων και τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2018.

Ο γοητευτικός άνδρας έχει συμμετάσχει σε δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης όπως: «Στο Παρά Πέντε», «Η Πολυκατοικία» «Ματωμένα χώματα», «Το αμάρτημα της μητρός μου», «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Επίσης, τη σεζόν 2020-2021 τον είδαμε να τραγουδά στο πλευρό της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο J2US και το 2022 τον απολαύσαμε στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Επιπλέον, ο Γιάννης έχει παίξει στις θεατρικές παραστάσεις «Chicago» και «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό», «Ωνάσης τα θέλω όλα», ενώ έχει κάνει και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην κωμωδία «Το Έτερον Ήμισυ».

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς «Manhunt International 2007», όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

Πηγή: debater.gr

Το πολυτελές σκάφος του Σάκη Ρουβά αξίας 100αδων χιλιάδων ευρώ

Ταλαιπωρείται ο Βασίλης Καρράς – Επιδεινώθηκε η υγεία του