Ελεονώρα Μελέτη: H τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο της

Το απόγευμα του Σαββάτου  η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στo Instagram μετά τον γάμο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

«Εχθές για εμάς ήταν ημέρα χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον Θοδωρή Μαροσούλη, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με λεοπάρ κόκκινο μπικίνι και οι αναλογίες της προκαλούν «εγκεφαλικά» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χάιντι Κλουμ: Χορεύει φορώντας το αποκαλυπτικό της μπικίνι (ΒΙΝΤΕΟ)