Ελένη Βουλγαράκη: Με άγριες διαθέσεις στην Τήνο – Ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με την τολμηρή εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Στην Τήνο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η Ελένη Βουλγαράκη, που από Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, περνάει όμορφες στιγμές στο νησί των Κυκλάδων και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram.

Χθες, λοιπόν, ανέβασε δυο φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Μαζεύει δυνάμεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η Ελένη Βουλγαράκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, ην Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα του «Καλοκαίρι yes» έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που κάνει εκπομπή, με την παρουσιάστρια να μιλάει για την ένταξη της στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και για την αντικαταστάτρια της στο «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά είπε: «Με αγχώνει και γι’ αυτό δεν θέλω να το συζητάω. Να ξεκινήσουμε και να δούμε πως θα πάει. Δεν θέλω να λέω και πολλά».

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια σύσκεψη, αυτά θα γίνουν πριν ξεκινήσει η εκπομπή εκεί μετά τον 15 Αύγουστο. Δεν θα μιλήσω με τον Γιώργο Λιάγκα για τις αποχωρήσεις που έγιναν τη φετινή σεζόν, δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό, είναι κάτι ξεχωριστό. Θα τα πούμε όλα όταν έρθει η στιγμή» είπε στη συνέχεια.

Σχετικά με την αντικαταστάτριά της στο «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε: «Δεν γνωρίζω ποια θα είναι. Αν ισχύει ότι θα είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα περάσει πολύ ωραία. Θα την δω και θα τα πάει υπέροχα».

Latest

Αγνώριστος και πολύ αδυνατισμένος o Βασίλης Καρράς – Δείτε τον αγκαλιά με γνωστή τραγουδίστρια (pic)

Latest

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεωρώ τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»