Εκτός εαυτού η Μαριάντα Πιερίδη για την ανήθικη επίθεση στην Αθηνά Οικονομάκου: «Ντροπή σου»

Latest

Εκτός εαυτού βρέθηκε σήμερα (22/8) η Μαριάντα Πιερίδη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ανήθικη επίθεση που δέχθηκε διαδικτυακά η Αθηνά Οικονομάκου, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια και τη δείχνει να φορά μαγιό στην παραλία, χαρακτηρίζοντας τα σχόλια «ντροπή».

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που δείχνει το σώμα της από τη μέση και κάτω, ξαπλωμένη στην παραλία και φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι. Πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η Αθηνά Οικονομάκου για αυτή της τη δημοσίευση, με τους περισσότερους να την κατηγορούν πως δεν θα έπρεπε να βγάζει τέτοιου είδους φωτογραφίες τώρα που είναι πια μητέρα.

«Και η Δωροθέα Μερκούρη και η Αθηνά Οικονομάκου είναι δύο κυρίες με Κ κεφαλαίο. Ντροπή, πραγματικά. Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις και γράφεις τόσο αρνητικά σχόλια και εμπλέκεις το ότι είναι μαμά; Ντροπή σου, σε όποιον κι αν το γράφει», ανέφερε αρχικά έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη.

«Δηλαδή τι; Τι ανέβασε η γυναίκα; Ειδικότερα όταν γίνεσαι μαμά, έχεις την ανάγκη να αισθανθείς και όμορφη και σέξι και όλα», τόνισε η τραγουδίστρια εμφανώς ενοχλημένη στον αέρα του Καλοκαίρι Yes.

«Δεν έχει σημασία αν είσαι μαμά ή όχι. Ο κόσμος που κάθεται και γράφει όλα αυτά, δεν έχει πάει διακοπές; Δεν έχει ζωή; Εξάπτομαι, γιατί μιλάμε για μια γυναίκα που έχει κρατήσει μια πάρα πολύ ωραία στάση στην προσωπική της ζωή αλλά και η δημόσια εικόνα που βγάζει είναι τρομερή», συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο η Μαριάντα Πιερίδη.

Όταν ο Τριαντάφυλλος σχολίασε πως δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που περνά δύσκολα και πιθανόν ζηλεύει τις διακοπές που κάνει κάποιος άλλος, η Μαριάντα Πιερίδη του απάντησε: «Όταν περνάς δύσκολα, δε μπαίνεις στη διαδικασία να κράζεις… Περνάς δύσκολα και μπαίνεις στην φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου να γράψεις αυτά; Φαίνεται ότι το κάνεις επί τούτου».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που… χάζευε γυμνή χορεύτρια

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη πάνω σε φουσκωτό στρώμα και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της