Είναι Μεγάλο Ψυχολογικό Λάθος να Αγνοείτε την Λειψανοθήκη: Ποιοι Είναι οι “Χαμένοι” Αγοραστές;

Έχω άλλες βλέψεις και τα έχω ξεκαθαρίσει με την οικογένεια μου, ο “πρόγραμμα” είναι έτοιμο αναφώνησε στο Cash or Trash.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Cash or Trash με τη Δέσποινα Μοιραράκη, ο Αλέξανδρος επέλεξε να βρεθεί στο στούντιο την Παρασκευή απόγευμα, με σκοπό να πουλήσει το αντικείμενό του σε πιθανούς αγοραστές. Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους όταν είδαν τη φύση του αντικειμένου!

“Πρόκειται για ένα βουδιστικό αντικείμενο, μια λειψανοθήκη! Ναι, είναι λίγο μακάβριο,” σημείωσε ο νεαρός πωλητής, που περιέγραφε το αντικείμενο ως μέρος της συλλογής του αδελφού του, που ασχολείται με τη συλλογή αντικειμένων.

“Προσωπικά, αν και δεν είμαι ειδικός στα ασιατικά αντικείμενα, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας πιστεύω ότι είναι περίπου 120-130 ετών. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χρονολογηθεί πιο παλιά,” σχολίασε ο άλλοτε παίκτης του Cash or Trash.

“Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για αυτό το αντικείμενο, έχω άλλες προτεραιότητες και έχω τακτοποιήσει τα πάντα με την οικογένειά μου. Το ‘πρόγραμμα’ μου είναι έτοιμο,” πρόσθεσε ο δεύτερος παίκτης, δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει προσφορά για το αντικείμενο που είχε φέρει.

Written by admin

Μέγκι Ντρίο για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χρειάζεται τηλεθέαση για την αποτυχημένη εκπομπή της

Παντελής Τουτουντζής: Αναμένω την πρόταση για τον γάμο με τον σύντροφό μου