Μέγκι Ντρίο για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Χρειάζεται τηλεθέαση για την αποτυχημένη εκπομπή της

Η Μέγκι Ντρίο είπε πρόσφατα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι μοντέλο, κάτι το οποίο ρεπόρτερ ζήτησαν από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να το σχολιάσει σε διαφορετικό χρόνο. Εκείνη απάντησε με ειρωνικό τόνο και δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» το μετέφερε στο μοντέλο.

Η Μέγκι Ντρίο εννόησε μέσα από το σχόλιο που έκανε στην εκπομπή, ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάνει τέτοιες δηλώσεις για να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης «στην αποτυχημένη εκπομπή της».

Δείτε το βίντεο 

Πιο αναλυτικά, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που αυτή τη δήλωση την έκανα με όλη μου την καρδιά χωρίς να υπάρχει κάποια ειρωνική ατάκα. Τώρα αν η κυρία Ζενεβιέβ χρειάζεται τηλεθέαση για την εκπομπή της που δεν πάει πολύ καλά, ας με πάρει τηλέφωνο να το στήσουμε καλύτερα. Είπα ότι η Ηλιάνα δεν είναι πια μοντέλο γιατί βλέπω την πορεία της, που δεν υπάρχουν κατάλογοι, ούτε φωτογραφίσεις. Βλέπω την πορεία της να πηγαίνει από το ένα project στο άλλο. Εξάλλου η Ηλιάνα το έχει πει αυτό, θέλοντας να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά σε οποιοδήποτε project υπάρχει. Το θεωρώ λάθος. Είσαι αυτή που είσαι και έχεις τη δική σου προσωπικότητα».

Τέλος, πέταξε τα «καρφιά» της για την πρώην κριτή του GNTM, λέγοντας: «Ξεκάθαρα το  παίρνω ως ότι η Ζενεβιέβ θέλει να αυξήσει τα νούμερα της αποτυχημένης εκπομπής που ήδη κάνει».

# Ζενεβιέβ Μαζαρί # Μέγκι Ντρίο

Πηγή

Χορέψτε και τραγουδήστε το μαγικό ρεφρέν “Μια παρηγοριά πάντα θα βρεθεί”

Είναι Μεγάλο Ψυχολογικό Λάθος να Αγνοείτε την Λειψανοθήκη: Ποιοι Είναι οι “Χαμένοι” Αγοραστές;