Menu

Είναι γεγονός, έτσι έχει η κατάσταση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν γίνονται θαύματα…» (vid)

Έναν μήνα μετά την εισαγωγή του Δημήτρη Κόκοτα στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, αρχίζουν να ξεθολώνουν τα πράγματα για τον τραγουδιστή.

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (304), στην εκπομπή «Το Πρωινό» ακούστηκαν για πρώτη φορά πραγματικά πολύ ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Τι ισχύει για κόσμο στις κερκίδες

«Γνωρίζαμε όλοι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, δηλαδή ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του. Όλοι ελπίζαμε, και κυρίως οι συγγενείς του, καθώς αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο, να γίνει ένα θαύμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σας πω ότι γίνονται ή δε γίνονται θαύματα, ωστόσο καμιά φορά οι συμβολισμοί έχουν τον δικό τους ρόλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε:

«Είναι Μεγάλη Τρίτη, έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει μηχανική υποστήριξη, έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του, χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα -έκφραση των γιατρών, με τους οποίους μιλάω καθημερινά».

Ενώ τόνισε στη συνέχεια: «Επέλεξα να δώσω σήμερα την είδηση, όμως, και όχι χθες, γιατί οι γιατροί ήθελαν να είναι απολύτως ασφαλείς και να ξέρουν ότι είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή και περάσαμε στο επόμενο στάδιο».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας δεν ήταν διασωληνωμένος, καθώς υπήρχε τραχειοστομία. Το θέμα είναι ότι πρώτον ο Δημήτρης αναπνέει μόνος του, δεύτερον ανοίγει τα μάτια του, τρίτον αντιδράει στα βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα».

Exit mobile version