Menu

Η αντίδραση της Βέφας Αλεξιάδου για τα ομόφυλα ζευγάρια: Κλήση στον Κασσελάκη να ασχοληθεί με τα δικά του προβλήματα

Η Βέφα Αλεξιάδου διευκρινίζει ότι ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια. Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε σε συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time” στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τις θέσεις της. Ανέφερε ότι δεν θα μπει ποτέ στο κοινοβούλιο, αλλά και εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Η Βέφα Αλεξιάδου εξήγησε πως πιστεύει στη μονογαμία, όπως αναφέρεται στην Αγία Γραφή, και ότι δεν υποστηρίζει τα ομόφυλα ζευγάρια. Κρίνει ότι μόνο μία άντρας και μία γυναίκα μπορούν να αποτελούν μια οικογένεια και ότι η αποδοχή της παρόμοιων σχέσεων είναι παράνομη. Επιπλέον, εξέφρασε την αντίθεσή της στην υιοθεσία παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Βέφα Αλεξιάδου τόνισε επίσης την πίστη της στον Θεό και τη δημιουργία του σύμπαντος. Εξήγησε πως η φύση προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την επιβίωση του ανθρώπου και ότι η πίστη της την καθοδηγεί σε όλες τις αποφάσεις της ζωής της.

Συνοψίζοντας, η Βέφα Αλεξιάδου καταγγέλλει τα ομόφυλα ζευγάρια και υποστηρίζει τη μονογαμία ως τη μοναδική βάση της οικογένειας, σύμφωνα με τη διδασκαλία του Χριστού.

Written by admin

Exit mobile version