Menu

Οι δημοφιλείς υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Η μεγάλη απορία είναι, φυσικά, πόσες έδρες θα αποκτήσει η επίσημη αντιπολίτευση, αλλά η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν θα δοθεί παρά το βράδυ των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τουλάχιστον τέσσερις έδρες και κάνει προσπάθειες για δύο ακόμα, ανάλογα με το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Ευρωβουλής.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, το ποσοστό του κόμματος από τις μυστικές δημοσκοπήσεις κυμανιζόταν από 19% έως 21%, με τη ΝΔ ανάμεσα στο 29% και 31% και το ΠΑΣΟΚ και την Ελληνική Λύση από 9% έως 11%.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που προηγούνται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι ο Νικόλας Φαραντούρης, η Έλενα Κουντουρά, ο Νίκος Παππάς, ο Κώστας Αρβανίτης, η Σοφία Μπεκατώρου και ο Μάριος Αθανασίου, με τη Μέλπω Λεκατσά και την Τζένη Αρσένη να έχουν αναπτύξει τη δική τους δυναμική τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, τόσο ο κ. Κασσελάκης όσο και οι συνεργάτες του συμφωνούν ότι “το θετικό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία γίνεται εμφανέστερο.”

“Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα από τον Κασσελάκη”, λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, υποδηλώνοντας τις επερχόμενες κινήσεις, αμέσως μετά το Πάσχα.

Πηγή: cnn.gr

Written by admin

Exit mobile version