Εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης:Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Σε εξαιρετικά άσχημη λατάσταη ο τάφος του ηθοποιού
Ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαμιχαήλ, υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Υπήρξε ένας αξιόλογος ηθοποιός που όμως σήμερα οι εικόνες από τον τάφο του, προκαλούν θλίψη και ντροπή.

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που “έφυγε” από την ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Η τελευταία του κατοικία δείχνει σημάδια εγκατάλειψης. Στις φωτογραφίες που θα δείτε, πρασινάδες έχουν βγει στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού, μαραμένα λουλούδια παραμένουν στην θέση τους και όλα μαρτυρούν ότι κανείς δεν τον επισκέπτεται όχι μόνο για να τον περιποιηθεί, αλλά ούτε για να του ανάψει το καντήλι.

Η κηδεία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις ταινίες του, οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα.Όταν ο ηθοποιός “έφυγε” στην κηδεία του εκτός από τον γιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους συγγενείς του βρέθηκαν και χιλιάδες θαυμαστές του για να του πουν το τελευταίο “αντίο”.

Η ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ μετά τον θάνατό του σχολιάστηκε και η διαθήκη του, η οποία δεν περιλάμβανε τον γιο του, αφού σύμφωνα με τον ηθοποιό ακολούθησε διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό του.

Latest

«Ντιμπέι ρε, τι κωλώνεις…»: Όταν ο Νίκος Αλέφαντος σχολίαζε με το μοναδικό του τρόπο τις εκλογές

Μαρία Πεδράθα: Η ηθοποιός του Casa de Papel ποζάρει όπως τη γέννησε η μάνα της (ΦΩΤΟ)