Διονύσης Τσακνής: Η πρώτη επιτυχία και οι τρυφεροί λόγοι για τον εγγονό του

Καλεσμένος στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το 2019.

Συγκεκριμένα ο σπουδαίος καλλιτέχνης συγκλόνισε, καθώς τόνισε ότι για αυτόν ο Μαχαιρίτσας είναι ακόμα παρών, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι όταν χτύπησε το κινητό του στις 6 το πρωί τότε κατάλαβε ότι κακό είχε συμβεί.

«Ακόμα και τώρα λέω είναι, όχι ήταν. Για μένα είναι ακόμα ο Λαυρέντης πάντα παρών και στις συναυλίες και στη μνήμη μου. Την ημέρα που το έμαθα, έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου. Δεν είχα καμία ένδειξη για αυτό.

Μόλις είδα το τηλέφωνο στις έξι και μισή το πρωί, από έναν άνθρωπο που ήταν ο διοργανωτής των συναυλιών μας, κατάλαβα ότι ο Λαυρέντης είχε φύγει. Δεν μπορούσε να πάει πουθενά αλλού το μυαλό μου, δυστυχώς. Είναι απώλειες που σημαδεύουν αυτές, όπως και η σχέση αυτή με τον Λαυρέντη με σημάδεψε», είπε αναλυτικά.

Ο Διονύσης Τσακνής αναφέρθηκε επίσης στη σύνδεση που είχε στο μυαλό του κόσμου το όνομά του με εκείνο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. “Κατουριόμασταν στο γέλιο που νόμιζαν πως το ”Τσακνής – Μαχαιρίτσας” είναι ένα πρόσωπο”, είπε χαρακτηριστικά.

Η καριέρα και οι μεγάλες επιτυχίες

Ο Διονύσης Τσακνής αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του από την Καρδίτσα ενώ έκανε γνωστό πως τα πρώτα του βήματα έγιναν στο θέατρο και μετά μεταφέρθηκε στη μουσική σκηνή.

Μίλησε για τη νονά του στη δισκογραφία, τη Δήμητρα Γαλάνη και αναφέρθηκε στους μεγάλους δασκάλους που είχε όλα τα χρόνια, μέχρι και σήμερα. Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία “Μπαλαμός” που λίγοι γνωρίζουν ότι ανήκει σε εκείνον ενώ όπως είπε ξεκίνησε από ένα σήριαλ της ΕΡΤ1, στο οποίο μάλιστα δεν ήταν το τραγούδι τίτλων αλλά ακούστηκε μόνο σε ένα επεισόδιο.

Τα τρυφερά λόγια για τον εγγονό του Διονύση

“Η σύντροφός μου, τα 4 παιδιά μου και τώρα ο εγγονός μου είναι το καταφύγιό μου. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του εγγονού μου. Παλιότερα έλεγα μήπως είναι υπερβολή μέχρι που το έπαθα! Ήθελα πάντα να κάνω καριέρα στην προσωπική μου ζωή. Να είσαι όμορφα, δημιουργικά στην προσωπική σου ζωή. Θεωρώ δυστυχείς τους ανθρώπους που λένε ότι η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις; Ωριμάζοντας πιστεύω κάθε άνθρωπος οφείλει να το αντιληφθεί. Η δουλειά ομορφαίνει τη ζωή…”, είπε συγκεκριμένα και συνέχισε:

«Ο εγγονός του είναι 1,5 ετών και όπως τόνισε, θα πάρει το όνομά του. Με έμαθε να βάζω πλυντήριο γιατί του αρέσει»

“Θα περάσει καιρός να το συνηθίσω ότι θα το πούνε Διονύση. Προχτές που ήμουν με την κόρη μου και λέει “Διονύση” και λέω από μέσα μου “δεν ντρέπεται η γαϊδούρα, λέει τον πατέρα της Διονύση” και εκείνη μιλούσε στο μωρό, τον ανιψιό της!”, κατέληξε ο γνωστός μουσικός.

Written by admin

Αποκλείεται η κλοπή – Αποκαλυπτική αλήθεια για τον 36χρονο

Ανεκδοτάρα με έξαλλή ξανθιά: Το τηλεφώνημα και η απειλή