Αποκλείεται η κλοπή – Αποκαλυπτική αλήθεια για τον 36χρονο

Παραμένουν ανοικτά τα ενδεχόμενα για τους θανάτους της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο διαμέρισμά τους στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Ωστόσο, κάποια ενδεχόμενα αποκλείονται, όπως η πιθανότητα ληστείας, καθώς η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή και όχι παραβιασμένη, ενώ δεν απουσίαζαν χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται να είναι αυτό μιας οικογενειακής τραγωδίας, με τον γιο να δολοφονεί πρώτα τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Όσον αφορά το όπλο που βρέθηκε κοντά στον ύποπτο, εκτιμάται ότι ο 36χρονος χρησιμοποίησε το όπλο για να σκοτώσει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοπυροβοληθεί. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, το τραύμα στο μάγουλο του υποδεικνύει ότι πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι τον θάνατό του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μετακινηθεί από το σαλόνι στο κρεβάτι του πριν λάβει τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα είχε τραύματα στο πρόσωπο και καθόταν σε μια καρέκλα, ενώ ο γιος βρέθηκε γυμνός.

Written by admin

Η σημασία του περιεχομένου: Μια ματιά στην αποτυχία να αποσπάσουμε τον τίτλο “Όμορφος Κόσμος” από τον Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διονύσης Τσακνής: Η πρώτη επιτυχία και οι τρυφεροί λόγοι για τον εγγονό του