Δημήτρης Κοργιαλάς: Έγινε κατάξανθος και μαγεύει τα θnλυκά πλńθη προκαλώντας φρενiτιδα στις γυναiκες

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς  τα τελευταία χρόνια ζει στη Ναύπακτο και μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας, με τις δημόσιες εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα», που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε, έχοντας κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο ίδιος διατήρησε το μακρύ μήκος τους, όμως άλλαξε το χρώμα και πλέον κυκλοφορεί με ξανθά μαλλιά.

Όσο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την πρόσφατη επίθεσή του στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είπε: «Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του».

Στις πιο πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε εμφανιστεί με πιο σκουρόχρωμα μαλλιά από αυτά που έχει τώρα, τα οποία δεν είχαν επίσης καμία σχέση με το λουκ του στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία δύο χρόνια, «ανοίγει» όλο και περισσότερο το χρώμα των μαλλιών του. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι τον θυμούνται από τις περασμένες δεκαετίες, όταν είχε σκούρα καστανά μαλλιά στα βίντεο κλιπ και τις συναυλίες του.

Ανεκδοτάρα με κερατά: Γιατρέ μου έπιασα τη γυναίκα μου με…

Το επιβεβαίωσε ο Νίκος Παππάς – Το πρώτο ΒΙΝΤΕΟ με την σύντροφό του Βάλια Χατζηθεοδώρου