Survivor spoiler 05/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι κόκκινοι μοιάζουν το απόλυτο φαβορί!

Ο έντονος προβληματισμός που υπάρχει με το θέμα της μπλε ομάδας. Νηστικοί οι Μαχητές εδώ και επτά αγωνίσματα. Πορεύονται κάνα δεκαήμερο πλέον χωρίς να έχουν γευτεί τη χαρά έστω ενός επάθλου. Μόνο με τις προμήθειες που τους δίνονται κάθε εβδομάδα, δεν βγαίνει το πράγμα.

Οι Διάσημοι κάνουν πάρτι από τις συνεχόμενες νίκες. Αυτό είναι φανερό από τα στατιστικά του Survivor που δείχνουν πως όλη η μπλε ομάδα έχει πιάσει πάτο. Η μία νίκη φέρνει την άλλη και πάει λέγοντας. Η καλή ψυχολογία είναι οδηγός, όπως και το γεγονός πως οι κόκκινοι έχουν γεμάτο στομάχι. Έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο;

Σερί επτά νικών από μία μόνο ομάδα δεν έχει συμβεί ξανά. Ακόμα και πέρυσι που στο ξεκίνημα οι Διάσημοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, μια νίκη στο τόσο την έκαναν. Κι αν δεν την έκαναν σε στίβο μάχης, την έκαναν σε ένα quiz.

Έστω ένα γλυκό φέρνει τον οργανισμό σε ισορροπία. Μία ανησυχία για το πόσο θα αντέξουν οι μπλε υπάρχει είναι η αλήθεια.

Μία από τις αποφάσεις της παραγωγής ήταν να πάνε σε ένα στατιστικό στίβο μάχης. Βλέπουμε από το trailer του Survivor πως η μάχη γίνεται σε ένα ταπί. Κοινώς θέλει ψυχραιμία, δύναμη, ισορροπία. Οι παίκτες κρατούν κάτι σαν πυρσούς στα χέρια τους και οι αντίπαλοι πρέπει απλά να τους ρίξουν. Με άλλα λόγια, είναι ένα αγώνισμα που έχει σωματική επαφή.

Θεωρητικά, πρόκειται για μια μονομαχία που οι Μαχητές έχουν πλεονέκτημα. Πιο δυνατοί, πιο στατιστικοί, γενικώς… πιο σε τέτοια ζητήματα. Θα το πάρουν και θα σπάσουν το σερί; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ήττα των μπλε ξανά! Δεν είναι σίγουρο, δεν είναι εκτίμηση.

Απλώς από τη στιγμή που ο προβληματισμός για την ασιτία των μπλε παραμένει, λογικά πάμε σε μία ακόμα ήττα. Οι κόκκινοι μοιάζουν το απόλυτο φαβορί και πιθανότατα η ομάδα που παίρνει τη νίκη. Κι όσο αν η τηλεθέαση με τους διάσημους να νικούν εξυπηρετεί, μια νίκη των μπλε τη δεδομένη στιγμή είναι απαραίτητη.

Ίσως και αργά το βράδυ να έχουμε το οριστικό Survivor spoiler. Αν όχι πολύ νωρίς το πρωί. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο καιρός για μία νίκη των μπλε δεν έχει έρθει ακόμα. Πότε θα έρθει; Άγνωστο…

Spoilers

Στίβος: Πολλά ντουφέκια πέφτουν για τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Spoilers

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η παρέα του – «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ»