«Δεν έχει ενσυναίσθηση πως ζουν οι μέσες Ελληνίδες» – Σάλος με την Χριστίνα Μπόμπα

Μία ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα, όπου την δείχνει να κάνει γυμναστική στο γραφείο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση ορισμένων χρηστών του Instagram.

Χρήστες του κοινωνικού δικτύου εκτόξευσαν τα «πυρά» τους προς την influencer, κατηγορώντας την ότι ζει σε μια άλλη πραγματικότητα.

«Κορίτσια τύπου Μπόμπα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα και σε άλλο level,δεν έχουν καν την ενσυναίσθηση πως ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες έχοντας παιδιά κ τρέχουν όλη μέρα..γτ πολύ απλά ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο ..με νταντάδες, καθαρίστριες στο σπίτι τους» έγραψε μία ακόλουθός της. «Έλεος κουκλίτσα μου! Ψωνάρα! Κενή!» γράφει ένα άλλο σχόλιο.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Με story που ανέβασε την Παρασκευή, απάντησε στα σχόλια, λέγοντας: «Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Οκ! Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε έχετε λίγο χώρο για εσάς, στο γραφείο σας, αν σας αφήνουν, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’ ή μισή ώρα ή μία ώρα για όσο θέλετε για λίγη κίνηση. Το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη».

Trannos: «Στη Eurovision θα πήγαινα εύκολα, καλέστε με, βαριέμαι να περιμένω»

Σοφία Αλιμπέρτη: “Όταν άγγιξα τα όρια της παράνοιας…”