Χρύσα Ρώπα: «Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο ζήτησα 5.000 κι ο Φιλιππίδης μου έδωσε 10.000»

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μία συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη και την βοήθεια που του είχε ζητήσει παλιότερα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» η Χρύσα Ρώπα είπε:

«Σοκ μεγάλο. Είναι διαφορετικά για εμάς που ήμασταν κοντά και διαφορετικά για κάποιον που το μαθαίνει. Δηλαδή, αν μου έλεγες για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εντάξει. Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελες να συμβεί στην ζωή σου, να μην το ακούσεις. Είχα φοβερές αντιρρήσεις με τον τρόπο που διαχειριζόταν ο Πέτρος την εξουσία και για αυτό δεν βρεθήκαμε πολλές φορές στο θέατρο. Δεν είχα ακούσει και κάτι».

Στην πορεία, επισήμανε ότι: «Όμως για να δεις πόσο μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι και πονάς εκείνη την στιγμή. Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο, ακυρώθηκε η ασφάλεια κι έπρεπε να βρω χρήματα. Δεν της είπα ότι πεθαίνει. Το αφήσαμε έτσι. Είχε και πολύ λίγο διάστημα. Πέρασα από όλα τα θέατρα και πήρα από 5.000 χιλιάδες. Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000. Πέρασε λίγος καιρός, έκανα στην τηλεόραση μία σειρά, πήρα καλά λεφτά και τα γύρισα πίσω. Μου τα έδωσε πίσω. Τι θέλω να πω με αυτό. Είναι τόσο μαύρο, σκοτεινό το δεύτερο μέρος του έργου, που τι να πεις; Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά είναι τόσο σκοτεινό το άλλο. Αυτή η κατάχρηση εξουσίας»

Σοκάρει η πρωταγωνίστρια Δώρα Χρυσικού : «Δεν έχω μήτρα κι ωοθήκες»

Πάμπλουτοι μέσα σε ένα βράδυ: Δύο αδέρφια πόνταραν 8.000 και έβγαλαν 9 εκατομμύρια